Kőbányai SzakmaFeszt!

Óriási érdeklődés mellett zajlott az idén ősszel debütáló Kőbányai SzakmaFeszt nap

Egy egyedülálló összefogás révén született meg a SzakmaFeszt, mely november 8-án először nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A munkavállalói és a foglalkoztatói igények találkozása volt ez Kőbányán. A sikert remekül tükrözi, hogy a Kőrösi Kulturális Központban megrendezett esemény egyetlen nap alatt 1000-nél is több látogatót vonzott.

Pillants bele, milyen volt!

Ilyen volt a szakmafeszt

KIállítók

Az X-GAIN 9 vállalata ismertette a Kőbányán lévő nyitott pozícióikat, karrierlehetőségeiket a diákokkal, munkavállalókkal. Az állások és a szakmák iránti hihetetlen érdeklődést a standok körül kialakuló hosszú sorok is bizonyították.

SzakmaFeszt Útlevél

A játékos és interaktív elem célja az volt, hogy könnyed és barátságos beszélgetéseket indítson el a cégek képviselői és a látogatók között. Az útlevelet közel 300 résztvevő végigjátszotta, ezáltal találkozva az összes kiállítóval.

Pörgesd végig a képeket,
hogy milyen élményben volt részük!

Pályaorientáció, Tanácsadás és Segítség

A rendezvény kiváló lehetőséget biztosított azon kőbányai diákok számára, akik éppen szakmaválasztás előtt állnak. Ingyenes pályaorientációs tesztek és tanácsadások segítették a fiatalokat. Voltak közöttük, akik már konkrét kérdésekkel érkeztek, és az itt kapott útmutatásokat követően a cégek képviselőivel is felvették a kapcsolatot.

IRATKOZZ FEL


Ilyen volt a szakamfeszt

KŐBÁNYA HÍV, MERT KŐBÁNYÁN jó dolgozni! jó élni!

TÁMOGATÓNK