Richter Gedeon Nyrt.

A hazai és nemzetközi gyógyszergyártás meghatározó vállalatcsoportjaként élenjáró kutatási és innovációs tevékenységgel és korszerű készítményekkel segítjük az emberek teljesebb és egészségesebb életét szerte a világon. A Richter név nemcsak innovatív termékeket takar, hanem stabil és barátságos hangulatú munkahelyet is. Nálunk abban a biztos tudatban tervezheted karriered, hogy meghatározó értékünk a folyamatos fejlődés: szakmai és személyes kibontakozásod képzési lehetőségek széles választékával segítjük.

A Richter egyben közösség is, ahol hiszünk az együttműködés tudományában.

Miért dolgozz nálunk?

Kiemelkedően Családbarát Hely és Szerethető Munkahely vagyunk. Humánus kultúra és a segítőkész, barátságos légkör jellemzi a vállalatunkat, melyben lényeges szerepet játszik a teljes élet támogatása. A Richter közösség tagjaként sokféle jóléti és egészségügyi szolgáltatásunk és közösségi programjaink minden előnyét élvezheted. Támogatjuk a sportot és az aktív életmódot, a testi-lelki feltöltődésedet pedig üdülési lehetőségekkel is segítjük. Bármelyik munkakörben dolgozol, vonzó juttatáscsomagunk minden előnyét élvezheted. Nézd meg ebből a videóból, hogy mit jelent ez a gyakorlatban!

Hiszünk az összefogás és a csapatmunka erejében, ügyelünk rá, hogy minden kollégánk megtapasztalhassa, miért jó együtt, közösségben gondolkodni.

A Richternél abban a biztos tudatban dolgozhatsz, hogy magyarországi központunk hazai irányítás alatt áll és függetlenül működik.

 

  1.  

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMATUNK​

Már a kiválasztási folyamatunk alapját a partneri szemlélet képezi: legfontosabb szűrési kritériumunk a személyes és szakmai rátermettség.

Mire számíthatsz jelentkezőként az álláspályázat beküldése után?

  • Átnézzük és értékeljük a beérkezett álláspályázatokat
  • Telefonon megkeresünk, ha elfogadtuk a pályázatodat
  • Online vagy személyes interjúra hívunk (1-2 kör)
  • Ajánlatot adunk, illetve értesítünk a pályázatodról

 

ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK

A Richternél a küldetésünk és a napi munkánk is felelősségteljes – minden munkakörben. A mérnöki, kutatói, fejlesztői, termelési és kereskedelmi munkakörökön túl az informatika, műszaki karbantartás és üzemeltetés területén is várjuk jelentkezésed!

  • Laboráns
  • Karbantartó
  • Technikus
  • Gépkezelő operátor
  • Csomagoló operátor

 

… és még számos pozíció vár rátok a SzakmaFeszten!