Work #LikeABosch

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója.

A Bosch gondoskodik. Rólad, a vállalatunkról és a környezetünkről is. Sziklaszilárd ígéretet tettünk dolgozóinknak: együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Miért dolgozz nálunk?

Előnyok és Juttatások

  • Versenyképes kompenzációs csomag, beleértve: fizetés, éves és teljesítménybónusz, valamint cafeteria.
  • Rugalmas munkarend
  • Home-office lehetőség
  • Rugalmas hely és időbeosztás – a csapat céljának és összehangolásának megfelelően

Kiválasztási folyamatunk

Csináljunk együtt valami figyelemre méltót!
Kiválasztási folyamatunk 4 lépésből áll.

  1. Töltsd fel az önéletrajzodat, és jelentkezz állásajánlatainkra karrieroldalunkon. Karrier | A Bosch Magyarországon
  2. Telefonos interjú HR -es kollégánkkal (ebben a szakaszban nyelvi szintfelmérésre is sor kerülhet).
  3. Online interjú szakmai vezetőinkkel.
  4. Sikeres interjúd követően már építheted is a karriered nálunk #LikeABosch

Karrier lehetőségeink

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója! Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség, hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk, légy csapatunk teljesértékű tagja már gyakornokként. Légy a holnapunk részese!

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Meg van a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

Tehetséggondozó programok: BEST Ösztöndíjprogram

A tehetséggondozásra nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos, hogy a hallgatók a tanulmányaikra fókuszálhassanak a képzésük során, ezért a legjobbakat kiemelkedő támogatásban részesítjük. Programjainkkal szeretnénk azokat a diákokat megszólítani és támogatni, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy tudásukat folyamatosan gyarapítva a jövő autóipari fejlesztéseit, innovációit alakítsák.

Junior Managers Program

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers Program. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

Kit keresünk

Személyiséged előnyt jelent számunkra. Kíváncsi és kreatív embereket keresünk, akik megkérdőjelezik az aktuális állapotokat, és örömmel állnak az új kihívások elébe. Olyan embereket, akik szeretik a változatos munkakörnyezetet, és ugyanazokat az értékeket vallják, mint mi a Boschnál. Együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Fedezd fel a Bosch Magyarország országszerte található telephelyeit, és jelentkezz nyitott pozícióinkra.

Budapest | Miskolci telephelyek | Hatvan | Eger | Maklár | Pécs | Zalaegerszeg | Győr

Karrier | A Bosch Magyarországon

Work #LikeABosch – Jelentkezz most!