Work #LikeABosch

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős cégcsoport lett. Hazánkban a Bosch csoport nyolc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéseként Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója.

A Bosch gondoskodik. Rólad, a vállalatunkról és a környezetünkről is. Sziklaszilárd ígéretet tettünk dolgozóinknak: együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Miért dolgozz nálunk?​

ElőnyÖk és Juttatások

  • Versenyképes kompenzációs csomag, beleértve: fizetés, éves és teljesítménybónusz, valamint cafeteria.
  • Rugalmas munkarend
  • Home-office lehetőség
  • Rugalmas hely és időbeosztás – a csapat céljának és összehangolásának megfelelően

Kiválasztási folyamatunk

Csináljunk együtt valami figyelemre méltót!
Kiválasztási folyamatunk 4 lépésből áll.

  1. Töltsd fel az önéletrajzodat, és jelentkezz állásajánlatainkra karrieroldalunkon. Karrier | A Bosch Magyarországon
  2. Telefonos interjú HR -es kollégánkkal (ebben a szakaszban nyelvi szintfelmérésre is sor kerülhet).
  3. Online interjú szakmai vezetőinkkel.
  4. Sikeres interjúd követően már építheted is a karriered nálunk #LikeABosch

Karrier lehetőségeink​

Hallgatóknak

Légy te a holnap megálmodója! Valósítsd meg ötleteid, alakítsd a jövőt. A Boschnál rád vár a lehetőség, hogy kézzelfogható tudást szerezz a különféle területekről. Csatlakozz hozzánk, légy csapatunk teljesértékű tagja már gyakornokként. Légy a holnapunk részese!

Frissdiplomásoknak

Indítsd be nálunk a karriered! Megvan a diplomád, és új szakmai kihívásokra vágysz? Olyan helyet keresel amely világszerte kedvező kilátásokat biztosít? Főállású pozícióinkon túl Junior Managers Programunk a jövő vezetőit keresi és képezi. Próbáld ki magad most!

Tehetséggondozó programok: BEST Ösztöndíjprogram

A tehetséggondozásra nagy hangsúlyt fektetünk. Fontos, hogy a hallgatók a tanulmányaikra fókuszálhassanak a képzésük során, ezért a legjobbakat kiemelkedő támogatásban részesítjük. Programjainkkal szeretnénk azokat a diákokat megszólítani és támogatni, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy tudásukat folyamatosan gyarapítva a jövő autóipari fejlesztéseit, innovációit alakítsák.

Junior Managers Program

A Boschnál vezetőink 90%-a saját sorainkból kerül ki. Ennek egyik oka a Junior Managers Program. A sikerhez vezető tényezők ma is ugyanazok, mint régen: gyakorlati orientáció, személyre szabott tartalom és nemzetközi fókusz.

Kit keresünk​

Személyiséged előnyt jelent számunkra. Kíváncsi és kreatív embereket keresünk, akik megkérdőjelezik az aktuális állapotokat, és örömmel állnak az új kihívások elébe. Olyan embereket, akik szeretik a változatos munkakörnyezetet, és ugyanazokat az értékeket vallják, mint mi a Boschnál. Együtt fejlődünk, élvezzük a munkánkat, és kölcsönösen inspiráljuk egymást. Csatlakozz te is, és fedezd fel a különbséget.

Fedezd fel a Bosch Magyarország országszerte található telephelyeit, és jelentkezz nyitott pozícióinkra.

Budapest | Miskolci telephelyek | Hatvan | Eger | Maklár | Pécs | Zalaegerszeg | Győr

Karrier | A Bosch Magyarországon

Work #LikeABosch – Jelentkezz most!